Pročitajte našu zamolbu za donaciju, pomognite nam i ako ste u mogućnosti proslijedite je tvrtkama za koje mislite da bi mogle pomoći. Hvala.

SKLONIŠTE ZA ŽIVOTINJE "PRIJATELJI"
Zaštitarsko ekološka udruga Prijatelji životinja i prirode

Čakovec
HR  –  40000  ČAKOVEC
Kontakt: 091/89-88-004
Web: www.prijatelji-zivotinja.org
E-mail: info@prijatelji-zivotinja.org
Žiro-račun:  HR33 2340 0091 1160 2537 5

ZAMOLBA ZA DONACIJU

Jedino smo sklonište za napuštene životinje koje zbrinjava napuštene životinje iz cijelog Međimurja. Sklonište trenutno raspolaže s četrdesetak većih i manjih dvorišta i 25 bokseva za životinje u kojima su smješteni psi raznih pasmina (trenutno 250 pasa) veliki i mali, stariji i mlađi, mužjaci i ženke, čistokrvni i mješanci. Sklonište potiče kastraciju životinja i brine za redovito cijepljenje svih životinja protiv zaraznih bolesti.

Iako većinu troškova pokrivamo donacijama ljudi dobrog srca koji vole životinje te donacijama raznih tvrtki-donatora, Grada Čakovca, Međimurske Županije, a vrlo često i vlastitim privatnim sredstvima naših članova, teško nam je pokriti sve financijske obaveze. Najveći su nam problem troškovi liječenja životinja kao i troškovi za električnu energiju i režije. Mjesečni troškovi za veterinarske troškove iznose oko 10000,00 kn, a za električnu energiju od 2500,00 do 3000,00 kn, a tu su i mnogi drugi troškovi poput goriva, održavanja skloništa i sl.

Molimo Vas da nam svojim skromnim novčanim prilozima pomognete podmiriti navedene troškove i na taj način omogućiti normalno funkcioniranje skloništa. Svaka Vaša pomoć u bilo kojem obliku od izuzetno nam je velike važnosti i bit ćemo Vam neizmjerno zahvalni na tome.

Svim tvrtkama-donatorima rado ćemo dostaviti "Ugovor o donaciji", a privatnim osobama–donatorima izdat ćemo "Potvrdu o uplaćenoj donaciji", koju mogu iskoristiti kao poreznu olakšicu.

Svoje donacije možete uplatiti direktno na žiro račun  2340009-1116025375, poziv na broj  02 888.

Postanite naš SPONZOR ili DONATOR, ili KUM nekom od naših štićenika, a mi ćemo zauzvrat Vašu tvrtku prezentirati na našim web stranicama i štandovima koje budemo imali.

Mi i naši mali štićenici bit ćemo Vam na svemu neizmjerno zahvalni!!!

HVALA  VAM  OD  SRCA!

Osoba za kontakt:
Aleksandra Hampamer
Karolina Zrna
091-8988-004