Objava profila na portalu Azili Hrvatske

Kada: U slobodno vrijeme Gdje: Od kuće Kontaktna osoba: Aleksandra Hampamer Email za kontakt: udruga.prijatelji@gmail.com Mobitel za kontakt: (091) 898-8004 Broj traženih volontera: Unlimited

Nova web stranica Azili Hrvatske zamišljena je kao doprinos rješavanju problematike udomljavanja pasa i svega što okružuje rad azila i udruga na području Hrvatske. U suštini, namjena i svrha stranice je dostupnost informacija o psima raspoloživim za udomljavanje na jednom mjestu.

Budući da je stranica nova, i da omogućava objavu i oglašavanje pasa svim skloništima u Hrvatskoj, odlučili smo oglasiti sve naše pse na navedenom portalu. Budući da je stranica nova, trebat će objaviti profile više od 400 naših štićenika. Posao je opširan, pa iz tog razloga tražimo veći broj volontera da bismo što prije bili gotovi.

Objavljivanje profila uključuje pisanje naslova oglasa, kratkog opisa i upload slike za svakog psa. Opise pasa i njihove slike za objavu poslat ćemo ti na tvoj mail.

Ako želiš volontirati, pošalji nam svoje podatke i u narednih nekoliko dana javit ćemo ti se na mail ili telefon koje navedeš u prijavi.

Podaci za prijavu

Please wait...
Hvala na prijavi. Uskoro ćeš dobiti naš mail s detaljima.
It looks like you already signed up for this opportunity.
We're sorry, but we weren't able to sign you up. We have no more open spots.
Please fill in every field and make sure you entered a valid email address.
2017-10-17T09:28:12+00:0018/08/2017|Komentari isključeni za Objava profila na portalu Azili Hrvatske