Ljeto je pravo vrijeme kako bismo u našem skloništu za napuštene životinje napravili što više toga za dobrobit naših životinjica o kojima brinemo. Trenutno u skloništu boravi 250 četveronožaca, a svakog mjeseca primimo novih dvadesetak. 
Od naših dobrih donatora uspjeli smo tijekom svibnja i lipnja dobiti potreban materijal za izradu novih kućica za pse i popravak dotrajalih (drvenu građu nam je donirala pilana iz Gornje Dubrave), zatim željezo za izradu nove ograde u svim dvorištima te produžetaka boksova (njemački donatori preko Udruge Prijatelji životinja iz Zagreba),  a Helcom trade iz Varaždina nam je donirao materijal za popravak fasade na zidanom objektu u skloništu. 
Vrlo nas je ugodno iznenadila velika donacija Srednje škole iz Marčana koja nam je poklonila gotovo 300 sadnica čempresa koje smo uz pomoć dragih volontera posadili oko cijelog skloništa kako bismo malo smanjili buku i prašinu koja dolazi s pruge.
Sada je pred nama puno rada: izrada fasade, varenje i postavljanje ograde i novih dvorišta te produžetaka boksova, izrada kućica, bojenje istih, popravak dotrajalih kućica. Više nego ikad potrebni su nam volonteri koji nam mogu pokloniti svoje vrijeme i energiju.
Javite se, dođite nam pomoći i budite dio jedne lijepe priče, budite prijatelji našim prijateljima.
Hvala svima koji nam pomažu na razne načine u ime naših četveronožaca.
Donacija sadnica Srednje škole Marčan
Drvena građa za izradu novih i popravak starih kućica za pse – poklon pilane iz Gornje Dubrave

Materijal za popravak fasade donacija je tvrtke Helcom trade d.o.o. iz Varaždina


Ogradno željezo za nove boksove i produžetak starih donacija je njemačkih donatora uz posredovanje udruge Prijatelji životinja iz Zagreba


Posađeni čempresi


Produžeci boksova, sada i psi koji borave u boksovima imaju malena dvorišta


Novo dvorište za štence