Sredinom lipnja 2008. počele su stizati donacije novčane pomoći te pomoći u hrani.

Stigla je i poveća donacija hrane za pse i mačke iz čakovečke tvornice “MTČ”.

Članovi i simpatizeri Udruge Umjetnost davanja uplatili su više od 10 000,00 kn, a počela je stizati i pomoć iz inozemstva.
Također su se javili i brojni građani koji su došli vidjeti azil i dovezli nešto hrane, uplatili donaciju ili su došli udomiti psa. U ovom je trenutku vrlo važno da zajedničkom akcijom udomimo što veći broj pasa kako bi dobili sretan, miran i zdrav dom.

No, situacija u zadarskom azilu još je uvijek kritična i bilo bi potrebno preuzeti još minimalno pedesetak pasa pa ovih putem apeliramo na sve ostale azile i udruge za zaštitu životinja da zajedničkom akcijom pomognemo što većem broju životinja koje su u mnogo gorem stanju od preuzetih, ima mnogo štenaca koji dnevno ugibaju, a mogli bi se premjestiti u azile diljem Hrvatske.

Naš azil mjesečno prihvati tridesetak pasa s područja Međimurja i udomi dvadesetak njih. Tako da nam je teško preuzeti još pasa iz Zadra, a voljeli bismo pomoći. Postoji mogućnost proširenja našeg azila, ali to nije dovoljno. Velik dio sredstava odlazi na veterinarske usluge, cijepljenje, liječenje i ostalu brigu o psima.

Stoga vas molimo da nam i dalje pomažete u okviru svojih mogućnosti u sredstvima, hrani, starim ručnicima, dekama…., a mi ćemo dati sve od sebe da pomognemo što većem broju životinja.

Hvala vam na svoj pomoći.

 

donacija_mtc.jpg

 

donacija_mtc3.jpg

donacija_mtc2.jpg