U akciji pomoći benkovačkom i zadarskom azilu uključilo se i naše sklonište. U subotu, 07. lipnja su članovi našeg skloništa preuzeli dvanaest najkritičnijih pasa u vrlo lošem stanju iz tih azila i pružili im novo utočište u čakovečkom skloništu.

Psi su bili prepuni buha, na svakom je uhu bilo gnijezdo od dvadesetak krpelja, neki su slijepi zbog nebrige, imaju gliste, prestrašeni su te im je potrebna sva moguća njega i briga.

Većina njih je štenaca starih otprilike tri mjeseca koji su ostali bez majke koja je zbog nemogućih uvjeta života uginula kratko vrijeme nakon okota.

Čakovečko sklonište trenutno zbrinjava oko dvjestotinjak pasa u vrlo dobrim uvjetima zahvaljujući nevjerojatnom požrtvovanju, ljubavi i brizi za životinje volontera koji pomažu skloništu.

Stoga vas molimo da u okviru svojih mogućnosti pomognete donacijama Skloništu za životinje “Prijatelji” kako bi ove jadne životinje mogli što bolje zbrinuti te im pružiti svu potrebnu veterinarsku njegu.

Dobrodošla je i pomoć u hrani za štence i za odrasle pse.

Svoje donacije možete uplatiti na žiro račun Skloništa za životinje “Prijatelji”, broj HR33 2340 0091 1160 2537 5, poziv na broj 02 999222 otvoren kod Privredne banke d.d., svrha uplate: donacija za azil.

Od srca vam hvala na svoj pomoći.

U nastavku pogledajte neke od fotografija čakovečkog skloništa i psića koji su dovezeni iz Benkovca i Zadra.

{gallery}benkovacki-azil{/gallery}