U subotu, 16.07. održana je prva humanitarno prodajna akcija Prijatelji za prijatelje u centru Čakovca.

Odaziv građana je bio zadovoljavajući i uspjeli smo napraviti promet od 1740,00 kn kojim ćemo sredstvima pokriti veterinarske troškove koji u ovom trenutku iznose 53000,00 kn.

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji ste se odazvali na naš poziv na ispraznite svoje ormare, garaže, ladice i poklonite nam ono što više ne koristite, a što bi nekome drugome moglo biti od koristi. Tako smo skupili hrpu knjiga, DVD-ova, CD-ova, kozmetike, odjeće i obuće, igračaka, slika, nakita, torbi, kućanskih potrepština, ogrlica za pse i mace i još mnogo svačega. Svatko je mogao pronaći nešto po svojem ukusu po cijenama od 5 do 35 kuna, hvala vam na dolasku i pomoći. A mnogi su jednostavno došli i ostavili donaciju u našoj kućici za donacije.

Zahvaljujemo i medijima koji su najavili našu akciju, posebice Radio 1 Čakovec i TV Srce Čakovec, kao i portalu e-međimurje, Gradu Čakovcu na suglasnosti i Turističkoj zajednici na korištenju štandova i kućice.Sljedeću akciju najavljujemo već sljedeće subote, 23.07. od 9 do 13 sati, a potom nas možete pronaći tijekom manifestacije Porcijunkulovo, na štandu u Perivoju Zrinskih od 29.07. do 02.08., cijeli dan.Dođite i pomognite nam da što prije pokrijemo dug za veterinarske troškove kako bismo mogli i dalje pružati veterinarsku skrb svim našim pesekima i macama od njih 250 koliko ih je trenutno u skloništu.

Fotografije s prve akcije možete pogledati ovdje: