Nova naslovnica 2017-02-06T22:01:05+00:00

sklonište za napuštene životinje

PRIJATELJI

Više od 5000 udomljenih životinja u 15 godina rada, puno suza, puno znoja, ali i puno veselja, kako bismo onima koje smo napustili i koji ne mogu govoriti sami za sebe pružili nadu u ljepši i bolji život.

VIŠE

Sklonište za životinje “Prijatelji” nastoji svojim djelovanjem otkloniti sadašnja ograničenja svijesti građana o pravima životinja, poticati njihovu zaštitu i prava, te zbrinuti što veći broj napuštenih i ostavljenih životinja. Velik broj napuštenih životinja pokazatelj je nedostatka moralne zrelosti pojedinih građana. Ovaj problem ne može biti samo na teret našeg skloništa, to je problem cjelokupnog društva u kojem živimo i nitko ne bi smio pred tim zatvarati oči.

sklonište za napuštene životinje

Održali smo koncert
Mi smo njihov glas

Pred prepunom dvoranom čakovečkog centra za kulturu poznati mladi izvođači pjevali su za štićenike našeg skloništa.

Više

Najnovije iz skloništa

Volonterska akcija zaposlenika Kauflanda

Volonteri iz čakovečke podružnice Kauflanda družili su se s nama i ne možemo vam opisati koliko smo zahvalni i sretni jer sve ono što mi uglavnom ne stignemo, oni su napravili u dva dana.

Donacijom INE uredili smo zeleni pojas sklonista

Oko dijela skloništa raskrčili smo šikaru i pretvorili ga u livadu za istrčavanje, postavili žičanu ogradu te zasadili mladice stabala kako bi psima pružale hlad. […]

Posjet Kluba volontera INA

Danas je u našem skloništu bio jako veseo i aktivan dan. Čak 25 volontera naše velike naftne kompanije stiglo je pomoći nam u poslovima koje obavljamo svaki dan.