Krajem srpnja 2011. u Čakovcu se održala treća po redu modna revija na otvorenom – Modna zona, koja iz godine u godinu izrasta u sve atraktivniju manifestaciju u sklopu Ljeta u gradu Zrinskih.

Selektivni odabir modnih kuća, dizajnera, modela i suradnika pridonosi kvalitetnom modnom zbivanju i promociji brandova na nacionalnoj razini. Svoje kolekcije su predstavili Angel, Bellezza, Baggiz i Jet-Lag.

Organizatori ove revije svake godine žele da modni događaj ima i humanitarni karakter, te su ove godine uz pomoć sponzora, tvrtke Nestlé Purina, pomoći donacijom hrane za pse i mačke o kojima brine Sklonište za životinje Prijatelji iz Čakovca. Sklonište pod skrbništvom Udruge brine za 250-tak životinja, a volonteri svojom velikom ljubavlju i požrtvovnošću pomažu da životinjama ne nedostaje ljubavi i pažnje. Cilj rada skloništa je i educirati i osviještavati javnost o pravima životinja. Čakovečko sklonište se tijekom zadnjih godina uvelike razvilo zahvaljujući volonterima i donacijama osvještenih kompanija.