Veljača je započela hladnim vremenom i dosezala i do više od 10 stupnjeva minusa.

Svima nam je bilo hladno, a pogotovo našim macama i pasićima. No, razveselila nas je velika pomoć naših članova i donatora koji nisu zaboravili na nas i koji nam pomažu u ovim teškim vremenima kad zaista nije lako voditi azil s više od 300 životinja.

Tako smo dobili nove volontere, peć na plin za grijanje mačjeg azila, pločice za popločavanje novih prostorija koje trebamo urediti u skladu s Pravilnikom za registraciju u Sklonište za napuštene životinje, a stigla nam je tona hrane, nove kućice za pse (hvala svima u udruzi Tierwald Ungarn iz Njemačke i gospodinu Michaelu Sprengeru iz Graza te tvrtki Đurkin iz Čakovca na donaciji pločica) i cijepljenje cijelog azila kojeg su nam donirali Grad Čakovec i tvrtka Bioinstitut u sklopu koje djeluje Specijalistička ambulanta za kućne ljubimce. Više o cijepljenju pročitajte u posebnoj vijesti.
Dobili smo i financijsku pomoć za pokriće dijela veterinarskih troškova od g. Fritzemeiera iz Njemačke i članova udruge Tierschutzprojekt Kroatien.

U ovom trenutku potrebna su nam sredstva za pokriće ostatka veterinarskih troškova u iznosu od 30000,00 kn pa vas molimo da nam uplatom i najmanje donacije na naš račun pomognete u pokriću tih troškova.

Naš žiro račun je HR33 2340 0091 1160 2537 5. Hvala od srca.

Hvala svima od srca, a hvala i novim udomiteljima, dvadesetak pasa i dvije mace dobile su prekrasne nove domove.