Donirajte stvari za pse i sklonište

Jeste li znali da štićenicima našeg skloništa lako možete pomoći i nenovčanom donacijom? Za zadovoljenje njihovih osnovnih potreba potrebno nam je sve, od psećih kućica i zdjelica do starih deka, novina i igračaka, od suhe hrane do konzervirane hrane za štence i odrasle pse. Stvari nam možete donijeti u sklonište, a možemo dogovoriti i druge načine primopredaje (slanje poštom, preuzimanje na vašoj adresi i sl.)

Hrana za pse

KONZERVE ZA ŠTENCE

Za štence kojima su bogat izvor nutrijenata

Donirajte konzerve za štence

Svaki dan nam dolaze novi štenci i naše zalihe konzervica za njih su se ispraznile. Pomozite im donacijom konzervi, nije nam važno koje su, samo da su za štence.
Želim donirati

SUHA HRANA ZA ŠTENCE

Za prehranu najmlađih stanovnika skloništa

Donirajte suhu hranu za štence

Kako štenci imaju drugačije prehrambene potrebe od odraslih pasa, potrebna im je i suha hrana prilagođena njihovoj starosti. Pomozite nam da trbuščići naših najmlađih štićenika budu puni!
Želim donirati

PSEĆA HRANA

Za prehranu odraslih štićenika našeg skloništa

Donirajte pseću hranu

U obzir dolaze konzerve i suha hrana za odrasle pse bez obzira na proizvođača hrane. U donaciju primamo i ljudsku hranu koju možemo skuhati s psećom hranom, poput riže, tjestenine i starog kruha.
Želim donirati

Građevinski materijal

BETONSKE PLOČE

Za popločavanje dvorišta za štence

Donirajte betonske ploče

Silno bismo željeli popločati dvorišta u kojima su štenci kako bismo ih lakše čistili i održavali. Treba nam donacija betonskih ploča ili tlakovaca ili estrich beton smjese. Kvadrat po kvadrat i skupit ćemo za deset dvorišta koja želimo popločati.
Želim donirati

CEMENT

Za uređenje dvorišta za štence

Donirajte cement

Hitno nam je potreban cement kako bismo mogli završiti dvorište za štence. Štenci će biti sigurniji i sretniji u novom prostoru. Ako vam je ostala koja vreća ili nam je možete kupiti, bili bismo vam jako zahvalni.
Želim donirati

Zabava za pse

LAVORI

Za igru i rashlađivanje pasa

Donirajte lavore

Tijekom vrućih ljetnih mjeseci plastični lavori napunjeni hladnom vodom izvrstan su izvor zabave i hlađenja, a naši psi ih jednostavno obožavaju.
Želim donirati

PSEĆE IGRAČKE

Za igru i razonodu naših štićenika

Donirajte pseće igračke

Naši psi vole se igrati gumenim igračkama, navlačiti uže, gristi plišane igračke i trčati za teniskim loptama. Poklonite im igračke kako bi se malo zabavili.
Želim donirati

Korisno

DRVA ZA OGRJEV

Za kuhanje hrane našim psima

Donirajte drva za ogrjev

Svaki dan se našim štićenicima kuha papica u dva velika kotla. Potroši se jako puno drva. Ako imate viška drva za ogrjev ili starih dasaka koje bi se mogle iskoristiti, bili bismo vam jako zahvalni kada biste nam ih donirali.
Želim donirati

BAČVE

Za grijanje štenaca

Donirajte bačve

Trebali bismo nekoliko komada da napravimo grijanje za štence u dvorištu. Nije važna starost bačve, samo da je cijela.
Želim donirati

ZAMRZIVAČ

Za zamrzavanje i čuvanje pseće hrane

Donirajte zamrzivač

Naš stari zamrzivač je odlučio prestati raditi, odlučio je otići u mirovinu. No, to je novi problem za nas. Kuda sad spremiti hranu da se ne pokvari? Ima li netko zamrzivač koji mu smeta? Manji, veći, nije važno, važno je da radi.
Želim donirati

[formcraft id=’4′ align=’center’]