djinaĐina III je sirota kujica, njemačka ovčarka, koja je čitav svoj život, odnosno više od pet dugih godina, provela na lancu vezanom uz trošnu drvenu kućicu koja je bila sve samo ne kućica.

Brojila je dane tako u tom dvorištu, bila više gladna nego sita, dobila tešku upalu uha, a koža joj je bila u katastrofalnom stanju, s ranama na leđima od zanemarenosti. Kako naravno nije bila sterilizirana, muški psi su dolazili kad se tjerala i ona je rađala i rađala i rađala štence koji bi ubrzo potom nestali.

Kad je zadnji put rodila tri predivne bebice, dobili smo dojavu i molbu da joj pomognemo. I tako je stigla u azil zajedno sa svojim bebama Sanom i Lanom. Iako je primila svu potrebnu terapiju, njezina teška upala uha ne prolazi već tri tjedna. Također je potrebno sterilizirati je kako njezino iscrpljeno i onemoćalo tijelo više ne bi prolazilo kroz porođajne muke.

Da bismo pokrili velike troškove Đininog dosadašnjeg i budućeg liječenja (koji uključuju kapi Otonazol, tri tjedna antibiotika, kapi Aurizon, vitamine, šampon Oronazol i dvije Advocate ampule) i sterilizacije, potrebna nam je vaša pomoć. Troškovi veterinara su najveći rashod skloništa pa nam je svaka donacija vrlo važna. Troškovi Đininog liječenja i sterilizacije iznose 1100 kn pa Vas molimo da nam pomognete donacijom, koliko god mala ona bila. Uplate skupljamo u samom skloništu, ali i putem internet bankarstva, opće uplatnice ili Paypala. Ako donaciju želite uplatili internet bankarstvom ili uplatnicom, učinite to na sljedeći žiro račun:

broj računa: HR3323400091116025375
poziv na broj: 02 888
svrha uplate: donacija za Đinu
korisnik: ZEU Prijatelji životinja i prirode, Čakovec

 

Također, nadamo se da će Đina dobiti svoju kumu/kuma i, još važnije, udomitelja i novi dom u kojem će zaboraviti na sve strahote koje je do sada preživjela.

NOVOSTI: Zahvaljujući Vašim donacijama uspjeli smo prikupiti čitav iznos potreban za pokrivanje troškova Đininog liječenja i sterilizacije. Beskrajno smo Vam zahvalni na tome!

{gallery}galerije/djina{/gallery}