Sjećate se priče o jadnom i izranjavanom Šarku koji je stigao iz benkovačkog azila sam rastrgan i nestručno zašiven od strane ondašnjeg veterinara?

sarko08.jpg

Pa, eto ova je tužna priča dobila sretan kraj. Tijekom srpnja u azilu je boravio gospodin Volker Fritzemeier, veliki ljubitelj životinja i voditelj jedne od udruga za zaštitu životinja u Njemačkoj.

Gospodin Volker sa sobom je u Njemačku poveo i malog Folkera, psića kojeg je udario auto negdje na cesti i koji je ostao invalid na zadnjim nogama uslijed udara.

folker02.jpg

Potaknut nesebičnom pomoći koji je čakovečki azil pružio u spašavanju jadnih i bolesnih životinja iz Zadra i Benkovca, pokrenuo je akciju pomoć diljem Njemačke.

Kao i uvijek, dobro se dobrim vraća i već je određeni broj pasa udomljen u obiteljima diljem Njemačke, a uskoro dolaze i po nove pse (njih dvadesetak).
Također, odlučili su pomoći čakovečkom azilu u izgradnji novog prostora za zbrinjavanje pasa, stacionara, kuhinje te pronašli donatore iz Njemačke.

Ovim putem ponovo zahvaljujemo svima koji su nam pomogli i iako u ovom trenutku zbrinjavamo više od 250 pasa i tridesetak mačaka (što je jako velik broj životinja za tako mali grad), drago nam je da postoje dobri ljudi koji imaju srca podržati nas i olakšati nam sav posao oko vođenja tako velikog azila.

Hvala vam od srca!

Pogledajte sretnog Šarka u novom domu:

sarko_u_berlinu1.jpg

sarko_u_berlinu2.jpg

 

sarko_u_berlinu3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sarko_u_berlinu7.jpg

sarko_u_berlinu5.jpg

sarko_u_berlinu8.jpg