Objava profila na oglasniku Pseći.net

Kada: U slobodno vrijeme Gdje: Od kuće Kontaktna osoba: Aleksandra Hampamer Email za kontakt: udruga.prijatelji@gmail.com Mobitel za kontakt: (091) 898-8004 Broj traženih volontera: Unlimited

Pseći.net je prvi hrvatski oglasnik namjenjen isključivo udomljavanju pasa. Ovaj portal je ujedno i prijatelj našeg skloništa koji nam pomaže u oglašavanju i udomljavanju naših pasa još od 2013. godine.

Budući da oglase na ovom portalu nismo već duže vremena ažurirali, tražimo volontere koji bi nam pomogli s tim poslom. Za početak je potrebno pronaći i izbrisati sve oglase pasa koje smo u međuvremenu udomili. Potom će trebati objaviti oglase više od 400 naših štićenika. Posao je opširan, pa iz tog razloga tražimo veći broj volontera da bismo što prije bili gotovi.

Objavljivanje profila uključuje pisanje naslova oglasa, kratkog opisa i upload slike za svakog psa. Opise pasa i njihove slike za objavu poslat ćemo ti na tvoj mail.

Ako želiš volontirati, pošalji nam svoje podatke i u narednih nekoliko dana javit ćemo ti se na mail ili telefon koje navedeš u prijavi.

Podaci za prijavu

Please wait...
Hvala na prijavi. Uskoro ćeš dobiti naš mail s detaljima.
It looks like you already signed up for this opportunity.
We're sorry, but we weren't able to sign you up. We have no more open spots.
Please fill in every field and make sure you entered a valid email address.
2017-10-17T09:29:40+00:0014/09/2017|Komentari isključeni za Objava profila na oglasniku Pseći.net