Nova naslovnica 2017-02-06T22:01:05+00:00

sklonište za napuštene životinje

PRIJATELJI

Više od 5000 udomljenih životinja u 15 godina rada, puno suza, puno znoja, ali i puno veselja, kako bismo onima koje smo napustili i koji ne mogu govoriti sami za sebe pružili nadu u ljepši i bolji život.

VIŠE

Sklonište za životinje “Prijatelji” nastoji svojim djelovanjem otkloniti sadašnja ograničenja svijesti građana o pravima životinja, poticati njihovu zaštitu i prava, te zbrinuti što veći broj napuštenih i ostavljenih životinja. Velik broj napuštenih životinja pokazatelj je nedostatka moralne zrelosti pojedinih građana. Ovaj problem ne može biti samo na teret našeg skloništa, to je problem cjelokupnog društva u kojem živimo i nitko ne bi smio pred tim zatvarati oči.

sklonište za napuštene životinje

Održali smo koncert
Mi smo njihov glas

Pred prepunom dvoranom čakovečkog centra za kulturu poznati mladi izvođači pjevali su za štićenike našeg skloništa.

Više

Najnovije iz skloništa

Donacijom INE uredili smo zeleni pojas sklonista

Oko dijela skloništa raskrčili smo šikaru i pretvorili ga u livadu za istrčavanje, postavili žičanu ogradu te zasadili mladice stabala kako bi psima pružale hlad. […]

Posjet Kluba volontera INA

Danas je u našem skloništu bio jako veseo i aktivan dan. Čak 25 volontera naše velike naftne kompanije stiglo je pomoći nam u poslovima koje obavljamo svaki dan.

Posjet učenika III. Osnovne škole Čakovec

Posjetilo nas je 50-ero djece s njihovim učiteljem i učiteljicama iz III. Osnovne škole iz Čakovca. Dali smo im bojice i krede u ruke i zamolili da ukrase sklonište.