Donacijom INE uredili smo zeleni pojas sklonista

/Donacijom INE uredili smo zeleni pojas sklonista

Donacijom INE uredili smo zeleni pojas sklonista

Oko dijela skloništa raskrčili smo šikaru i pretvorili ga u livadu za istrčavanje, postavili žičanu ogradu te zasadili mladice stabala kako bi psima pružale hlad.

Tijekom cijelog projekta volontiralo je oko 50-tak volontera te posebno pozdravljamo akciju Kluba volontera INE koji su nam pomogli u pripremnim radovima.

Projekt je omogućio da ostvarimo svoju dugogodišnju želju uređenja korovišta oko i iza skloništa s posebnim prilazom kako bi se mogli kvalitetnije družiti s posjetiteljima, a posebice školskom i vrtićkom djecom koja dolaze na radionice i edukacije sa svojim učiteljima. Sad imamo prostor u kojem se mogu družiti sa psima, a istovremeno se igrati i učiti.

Veliko hvala INI koja je prepoznala vrijednost ovog projekta i omogućila da se 2000 m2 prostora oplemeni i uredi u novi Zeleni pojas INE. Za čitav projekt je plaćeno 30.304,88kn, od čega je INA financirala 30.000,00kn. Pred nama je još finalizacija projekta u smislu uređenja detalja te svečano otvorenje novog Zelenog pojasa.

ina-logo

2017-07-04T14:13:43+00:00 04/07/2017|Categories: Akcije|0 komentara

Ostavite komentar